'Ceep calm, carry on and eat cake'.

Herregud, ser i arkivet att senast jag uppdaterade i bloggen var i MARS.. ca 8 månader sedan..
Nog för jag visste att detta inte skulle vara något jag ägnade mig åt varje dag, men det här är ju pinsamt!
Men nu kanske man kan göra ett frest och komma igång igen! Det har faktiskt varit ganska fullt upp de här månaderna som jag varit "offline", om man nu ska skylla på något.
Vi har flyttat från ett hus till ett annat, renoverat en lekerstuga och byggt hönsgård - och skaffat höns!, det har varit bröllop och dop och allt därimellan. Och just nu är vi mitt i en liten makeover i köket. Målat tak och bröstpanel, tapetserat, och nu är det finishen med lister och allt sånt där som man lätt glömmer bort.

Dessutom börjar det ju närma sig advent = krans-säsong. och nu i november gör jag praktik i en underbar liten inredningsbutik som heter Karin Linnéa. Så där ska det också hängas kransar och pyntas med det gröna som naturen kan ge just nu. Det kom in nya varor häromdagen, och bl.a var det med fräcka anteckningsböcker, jag kunde inte låta bli att köpa mig en där framsidan var prydd av Marie Antoinette, cupcakes och texten: 'Ceep calm, carry on and eat cake'. Jag som blivit cupcake-frälst genom Leila Lindholm ska ju såklart fylla boken med mina favoritrecept! Mycket roligare att ta fram en så fin bok o bläddra i när man ska baka något.
Har ni vägarna förbi Rudskoga så sväng ner i Bässebol o besök Karin Linnéa Inredning. Finns så otroligt mycket fina saker, ALLT är fint! Textilier, ljuslyktor, krukor, stenfigurer, tavlor, kläder, kryddor, ja det finns nåt för alla.

Nu ska jag försöka avsluta detta monsterinlägg, men jag lägger upp ett par bilder och ska försöka uppdatera lite lite oftare nu! :)


nya tapeten i köket!


Hönshuset!


Jag gjorde brudbuketten till min svägerska! Min äldsta bror som gift sig.



RSS 2.0